Infosessie: Proeverij van onze Coach Opleiding I 06.09

Infosessie: Proeverij van onze Coach Opleiding I 06.09

i.s.w. BETTER MINDS@WORK

Begeleiding: Johnny Weustenraed en Els Schepens

Op woensdag 6 september organiseert de Better Minds At Work Academy een infosessie (proeverij) over haar opleiding tot professioneel veerkracht (stress en burn-out) coach.

Wil je graag coachen in een professionele context, volg dan deze avond en kom meer te weten over de inhoud van onze opleiding, over het beroep als coach en kom ervaren hoe je op een bevlogen manier mensen kan aanzetten tot gedragsverandering.

Het volgen van de opleiding zorgt ervoor dat je het coachen kan inzetten als een krachtig instrument om het mentaal kapitaal van mensen en organisaties te verbeteren. Je kan in je eigen praktijk of in je organisatie werken aan een coachend klimaat dat weerbaarheid, bevlogenheid, dynamiek en enthousiasme bevordert bij cliënten en medewerkers.

Als insteek hanteren we invalshoeken vanuit de positieve psychologie en de hefbomen om veerkracht en bevlogenheid te versterken: focus, bewustzijn, zelfsturing en optimisme.

De inhoud en de aanpak van de opleiding wordt steeds geactualiseerd en vernieuwd, en bouwt inhoudelijk sterk voort op kennisontwikkeling en terreinervaring van de jongste jaren van het Better Minds At Work Team in tal van sectoren.

De cursisten bestaan telkens uit een interessante mix van mensen uit verschillende contexten, met als gemeenschappelijke noemer: bevlogenheid.

info: Els.Schepens@bettermindsatwork.com

PROGRAMMA

18.30  ontvangst met koffie/thee/broodjes

19.00  infosessie

20.30  afsluiter

Vraag naar meer informatie.